Velkommen til HHK Riffels hjemmeside 

- vi håber, at du nemt og bekvemt kan finde relevant information her vedrørende riffeltræning, riffelprøver, mærkeskydning, skydebaner og skydedatoer. Spørgsmål, konstruktivt input og gode ideer modtages gerne - skriv da til vores webmaster. 

Vi skyder i sæsonnen som udgangspunkt hver mandag og torsdag kl. 17-20, men orienter dig for en sikkerheds skyld her på siden for vores officielle skydetider under fanen "Skydedatoer(og altså IKKE på Hanebjerg Skydecenters hjemmeside, da vores officielle datoer og tider afviger fra de datoer og tider, som HHKRiffel har dispositionsret over). Bemærk at indskrivning til skydning stopper en time før den annoncerede skydetids ophør. Ankommer du senere, kan du ikke regne med at komme til at skyde.

Husk at medbringe GYLDIGT jagttegn og våbentilladelse, som skal fremvises ved ankomst. Husk også dine hjælpemidler (høreværn, skydestok, jagtstol etc), og brug disse, når du træner.

Pris for skydning: Kr. 100 - HHK har MobilePay, men vi vil helst have kontanter.

Du kan downloade printbar oversigt over skydedage i 2024 her.

Venligst læs også vores procedure for skydninger, inden du besøger os - KLIK HER.

Det forbedrer sikkerheden! (klik her for printbar version)

 

Vedr. RIFFELPRØVER OG OBLIGATORISK RIFFELSKYDEFORLØB klik her

 

PRAKTISK VEDRØRENDE VORES SKYDNINGER:

HHk.jpg

Sikkerheden er i højsædet ved vores skydninger, derfor søger vi at afvikle dem efter den samme procedure hver gang. Denne procedure kan du læse her, eller printe ud her.

En ansvarsbevidst riffeljæger træner flere gange årligt, lærer sit våben at kende, lærer at "læse" den ammunition han bruger, og sidst men ikke mindst erkender sine egne begrænsninger.

Vi skyder på 50, 100, 150 & stålmål på 300 meter - der skydes til bukkeskiver og traditionelle indskydningsskiver. Der skydes kun på 200 meter på særskilte dage - jf. vores kalender. Der kan dog kun skydes med spidsskarpt til de selmarkerende (og ikke jagtammunition), men der må skydes til bukkeskiver og traditionelle indskydningskiver på 200 m banen samt stålmål, og der må selvfølge bruges jagtammunition.

Vi tænder normalt grillen både mandage og torsdage, hvor du er velkommen til at benytte dig af grillen med din medbragte mad. Vi sælger ikke fødevarer. 


Skydebane:

Hanebjergvej 6, Nr. Herlev, 3400 Hillerød

_BEL5841.jpg

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/