Du er her. #1 - Foreningswebsite > Om foreningen

_BEL5845.jpg

HHK Riffel er en forening bestående af jægere og riffelinstruktører fra Hillerød Jagtforening, Hørsholm og Omegns Jagtforening, Karlebo Sogns Jagtforening og Lyngby-Gladsaxe jagtforening, som i samarbejde står for sikker afvikling af træning og undervisning i riffelskydning.

Banerne er bemandet med erfarne instruktører og hjælpere, som kan råde og vejlede riffeljægeren men også "udfordre ham" til at træne i forskellige skydestillinger, og vores erfaringer er kun positive hvad angår glade og tilfredse riffeljægere.

Generalforsamling i HHK Riffel

Tirsdag den 24. januar 2017 kl. 18 blev der afholdt generalforsamling i Hillerøds Jagtforenings klubhus, Stationsvej 1. Nr. Herlev, 3400 Hillerød.

Ved generalforsamlingen præsenterede bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer jf. nedenfor, som blev vedtaget på en ekstraordinær generalforsamling 7. februar. De vedtagne vedtægter kan downloades her.

HHK Riffels bestyrelse pr. 24/1 2017:

Formand Kresten Rasmussen
Kasserer Bent Behrmann